Πρίφτης Αλουμίνια - Η Εταιρία

Η εταιρία Πρίφτης Παν. ιδρύθηκε το 1996, με εφόδιο την πολύχρονη πείρα στην παραγωγή μεταλλικών κατασκευών, ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Πρίφτης Αλουμίνια - Η Εταιρία

Στον ιδιόκτητο χώρο παραγωγής λειτουργεί ένας υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητος που να δημιουργούν μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρία μας και τον πελάτη.

Πρίφτης Αλουμίνια - Η Εταιρία

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής της Europa-Profil εφαρμόζοντας σύστημα ελέγχου παραγωγής (F.P.C.) έχει τη δυνατότητα να επικολλά στα κουφώματα αλουμινίου τη σήμανση CE και επίσης να μεριμνά ώστε να υπάρχει συμμόρφωση των κατασκευών με την ισχύουσα νομοθεσία του ΚΕΝΑΚ.

Πρίφτης Αλουμίνια - Η Εταιρία

Στόχος μας πάντα ο πελάτης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τους τύπους, τις ιδιότητες και τις επιδόσεις θυρών, παραθύρων, ρολλών, θωρακισμένων θυρών, ανάλογα με τη χρήση και θα προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις με τα αντίστοιχα οικονομικά σενάρια.